Tietopankki

Täältä löydät virallista tietoa toimitus- ja sopimusehdoista. Olemme keränneet tänne myös tulostettavat PDF tiedostot sekä laattojen että kalusteiden hoito-ohjeista.

TOIMITUSEHDOT

Tuotteiden tarkistus
Tarkista tuotteita vastaanottaessa/ noudettaessa, että tuotteet ja määrät ovat oikeat. Tarkista myös ulkoiset kuljetusvauriot ennen kuin kuittaat lähetyksen vastaanotetuksi.
Tuotteiden virheellisyydestä on ilmoitettava mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä. Muista, että asennettu tuote on hyväksytty tuote. Älä siis asenna väärää tai virheellistä tuotetta.

Tuotepalautukset
Virheettömillä tuotteilla ei kuluttajasuojalain mukaan ole palautusoikeutta. Tämä koskee myös mahdollisia ylimääräisiä laattapaketteja. Laattamenekki on aina arvio, joka perustuu asiakkaan antamiin mittoihin, laatoitettavan tilan kokoon ja muotoon sekä laatan kokoon. Todellinen menekki varmistuu vasta laatoitustyön edetessä. Asiakas vastaa tilattujen laattojen määrästä.
Mikäli tuote on väärä, tulee sen palauttamisen yhteydessä olla jälleenmyyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan.

SOPIMUSEHDOT

Noudatamme Lattian- ja seinänpäällysteliitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen laatimia laatta- ja oheistuotteiden kuluttajakaupan yleisiä sopimusehtoja. 
Yleiset sopimusehdot

REKLAMAATIOT

Pyrimme hoitamaan mahdolliset reklamaatio tilanteet molempia osapuolia tyydyttävällä tavalla. Mikäli emme saa keskenäisillä neuvotteluilla tilannetta ratkaistua, on kuluttajalla mahdollisuus käyttää vaihtoehtoisia riidanratkaisuelimiä erimielisyyden ratkaisemiseen. www.kuluttajariita.fi

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad