Yritys

Uudenmaan PR-Lattiat Oy ja Suomen Lattiakeskus Oy ovat yhdessä lattianpäällystyksen ja laatoituksen osaava voimakaksikko, joka palvelee asiakkaita kaikkialla Etelä-Suomessa.

Uudenmaan PR-Lattiat Oy
Korkeatasoista lattianpäällysteurakointia, toiminta-alueena koko Suomi. Spalife yksikkömme tuo maahan laattoja useasta eurooppalaisesta laattatehtaasta.  Pääkonttori sijaitsee Klaukkalassa.

Suomen Lattiakeskus Oy
Tarjoamme kaikissa toimipaikoissamme kaikkialla maassa kaikentyyppisiä lattiapäällyste- ja laatoitustöitä. Pitkä kokemus on kartuttanut asiakkaiden ja heidän tarpeittensa tuntemusta. Sen ansiosta voimme nyt tarjota asiakkaillemme turvallisuutta, mukavuutta ja kustannustietoista urakointia. Aikataulut pitävät ja työn laatu pysyy tinkimättömän korkeana. Otamme kokonaisvastuun käyttämistämme materiaaleista sekä työn kaikista vaiheista, myös pohja- ja vesieristystöistä.

Teemme lattiapäällystys- ja laatoitustöitä kaikenlaisiin tiloihin: julkisiin rakennuksiin ja asuinrakennuksiin, sisä- ja ulkopintoihin, uimahalleihin, kylpylöihin, pesutiloihin, auloihin, urheilutiloihin jne.

Kuhunkin työhön valitaan asiakkaan toiveiden ja työkohteen vaatimusten mukaisesti parhaat materiaalit – erityyppiset laatat, mattopäällysteet, parketit tai joku muu vaihtoehto. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme yhteistyössä materiaalitoimittajiemme kanssa, jotta asentajamme hallitsevat varmasti kaikki työssä tarvittavat toimenpiteet.

Spalife

Laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden ja laattojen maahantuontia erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä, suunnittelemme kuinka voimme juuri teidän projektissanne säästä merkittävästi kustannuksia, laadusta tinkimättä.

 

 

 

 

.

SPALIFE

Laadukkaiden kylpyhuonekalusteiden ja laattojen maahantuonti.

Asentajantie 4
01800 Klaukkala
040 5355 842

UUDENMAAN PR-LATTIAT OY

Perustettu 1987
Toimialat:
maahantuonti
lattianpäällystysurakointi

SUOMEN LATTIAKESKUS OY

Perustettu 1990
Toimialat:
lattianpäällystysurakointi
laatoitusurakointi

Yritykselle myönnetty Rakentamisen Laatu ry:n pätevyystodistus vedeneristys-, laatoitus- ja lattianpäällystystöihin

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad