Yritys

Uudenmaan PR-Lattiat Oy ja Suomen Lattiakeskus Oy ovat yhdessä lattianpäällystyksen ja laatoituksen osaava voimakaksikko, joka palvelee asiakkaita kaikkialla Suomessa. Suomen Lattiakeskus Oy:n toimipisteet sijaitsevat Klaukkalassa, Tampereella ja Turussa. Uudenmaan PR-Lattiat Oy on keskittynyt palvelemaan ennen kaikkea pääkaupunkiseudun rakentajia ja korjaajia. 

Uudenmaan PR-Lattiat Oy
Korkeatasoista lattianpäällysteurakointia, toiminta-alueena koko Suomi. Lisäksi tuomme maahan laattoja useasta eurooppalaisesta laattatehtaasta.  Pääkonttori sijaitsee Klaukkalassa.

Suomen Lattiakeskus Oy
Tarjoamme kaikissa toimipaikoissamme kaikkialla maassa kaikentyyppisiä lattiapäällyste- ja laatoitustöitä. Pitkä kokemus on kartuttanut asiakkaiden ja heidän tarpeittensa tuntemusta. Sen ansiosta voimme nyt tarjota asiakkaillemme turvallisuutta, mukavuutta ja kustannustietoista urakointia. Aikataulut pitävät ja työn laatu pysyy tinkimättömän korkeana. Otamme kokonaisvastuun käyttämistämme materiaaleista sekä työn kaikista vaiheista, myös pohja- ja vesieristystöistä.

Teemme lattiapäällystys- ja laatoitustöitä kaikenlaisiin tiloihin: julkisiin rakennuksiin ja asuinrakennuksiin, sisä- ja ulkopintoihin, uimahalleihin, kylpylöihin, pesutiloihin, auloihin, urheilutiloihin jne.

Kuhunkin työhön valitaan asiakkaan toiveiden ja työkohteen vaatimusten mukaisesti parhaat materiaalit – erityyppiset laatat, mattopäällysteet, parketit tai joku muu vaihtoehto. Koulutamme jatkuvasti henkilökuntaamme yhteistyössä materiaalitoimittajiemme kanssa, jotta asentajamme hallitsevat varmasti kaikki työssä tarvittavat toimenpiteet.

Spalife Showroom
Spalife Showroom on Vantaan Talo Talossa, jossa on useampi kodin rakentamiseen ja remontoimiseen liittyvä toimija. Spalife palvelee niin alan ammattilaisia kuin yksityisasiakkaitakin. Showroomissa on esillä kattava laattamallisto ja kylpyhuonekalusteiden herkut sekä Tapwellin hanojen eri sävyt.
 

 

 

 

 

.

SPALIFE

Kylpyhuonekalusteiden ja laattojen korkeatasoinen vähittäisliike jonka toimipisteet sijaitsevat Vantaalla ja Jyväskylässä.

Talo Talo, Kalustetie 1
01720 VANTAA
050 433 6229

UUDENMAAN PR-LATTIAT OY

Perustettu 1987
Toimialat:
maahantuonti
lattianpäällystysurakointi

SUOMEN LATTIAKESKUS OY

Perustettu 1990
Toimialat:
lattianpäällystysurakointi
laatoitusurakointi

Yritykselle myönnetty Rakentamisen Laatu ry:n pätevyystodistus vedeneristys-, laatoitus- ja lattianpäällystystöihin

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad