Kylpyhuonekalusteet ja peilit

Kylpyhuoneet, kylpytilat, pienet wc-tilat, spa-osastot – tarjoamme sinulle tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Haluamme tarjota vain parasta, siksi tuomme maahan vain laadukkaita ja kulutusta kestäviä tuotteita. Suurin osa tuotteistamme on tilaustuotteita. Kylpyhuonekalustevalikoimamme koostuu kahdesta mallistosta, joista voit etsiä mieleisesi kalusteen oman tarpeesi ja budjettisi huomioon ottaen:

Kame

Kun etsit laadukkaita ja nykyaikaisia kylpyhuonekalusteita edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan, on valintasi Kame-kalustemallisto. Olemme Kame-kalusteiden maahantuoja Suomessa.

Siirry mallistoon

Burgbad

Kun arvostat hienoa käsityötä, korkealaatuisia materiaaleja ja innovatiivista muotoilua, on Burgbadin  juuri sinulle. Olemme saksalaisen tuotemerkin Burgbadin ainut maahantuoja Suomessa.

Siirry mallistoon

Burgbad kylpyhuoneet

Burgbadin kylpyhuonekalusteissa yhdistyvät korkealaatuinen muotoilu, laatu, toimivuus, kestävyys ja luotettavuus, jotka juontavat juurensa laadukkaista materiaaleista, niiden äärimmäisen taitavasta käsittelytaidosta ja viimeistelyn tarkkuudesta. Nämä ominaisuudet ovat tuoneet Burgbadille lukuisia kansainvälisesti tunnettuja design- ja laatupalkintoja.

Pesualtaissa ja kylpyammeissa käytetään useimmiten mineraalivalua. Materiaali täyttää suunnittelijoiden tiukat muovautumisvaatimukset, näyttää hienostuneelta, tuntuu sileältä ja lämpöiseltä koskettaa. Sarjoista löytyy laaja valikoima erilaisia valopeilejä ja peilikaappeja; esimerkiksi seinän sisään upotettava peilikaappi Led-valolla sekä korkeita kaappeja, joissa syvyys on vain 15cm.

burgbad.com

 • Burgbad Bel

Bel

Klassinen ja selkeälinjainen mallisto. Sarjassa on useita kaappivaihtoehtoja, joilla voit luoda täysin yksilöllisen kylpyhuoneen. Altaan saa myös lasisena. Useita kokoja ja malleja. Hintaesimerkki: Allaskaluste 82cm lasialtaalla alkaen hintaan 1540€ riippuen valitsemastasi pinnasta.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Cala

Cala 1.0 ja 2.0

Cala -sarjassa on pehmeää muotoilua ja ergonomisesti kaareutuva muoto. Muotoilu antaa lisää jalkatilaa. Useita kokoja ja malleja. Hintaesimerkki: Allaskaluste ja allas 61,5cm 1780€.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Coco

Coco

Huonekalut ja pesuallas muodostaneet yhdessä vaikuttavan, voimakkaan ja harmonisen kokonaisuuden. Kalusteen saa aidolla puuviilupinnalla, korkeakiiltoisena tai mattana. Useita kokoja ja malleja. Hintaesimerkki: Allaskaluste ja allas 60,6cm metallijaloilla alkaen hintaan 2100€ riippuen valitsemastasi pinnasta.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Crono

Crono

Crono -sarja muuntautuu moneksi. Sarjasta löytyy malja-altaita sekä tasoja lasisena, lakattuna ja eri väreissä. Kalusteen voit valita lakattuna tai puuviilulla. Koot jopa alle 30 cm aina yli kaksi metriseen. Hintaesimerkki: Allaskaluste ja allas 81,4cm alkaen hintaan 2020€ riippuen valitsemastasi pinnasta.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Essento

Essento

Tässä sarjassa korostuvat minimalistinen muotoilu ja toiminnallisuus. Kalusteessa on ohut keraaminen allas. Kalusteen toimitusaika on alle kuukauden. Useita kokoja ja malleja. Hintaesimerkki: Allaskaluste ja keraaminen allas 65cm alkaen hintaan 1070€ riippuen valitsemastasi pinnasta.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Iveo

Iveo

Iveo -sarjassa on kaikki tarvittava, paljon säilytystilaa, valotehosteita, useita kokoja ja avointa säilytystilaa. Kalusteen saat alle kuukauden toimitusajalla. Hintaesimerkki: 65cm allaskaluste ja allas 1115€, kalusteeseen saa lisähintaan integroidun valotehosteen.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Orell

Orell

Orell -sarjan viehätys piilee vetimien väreissä sekä huolella suunnitteluissa kuperissa muodoissa. Peilikaappiin on yhdistettävissä hyllyelementti. Hintaesimerkki: Allaskaluste ja allas 58cm alkaen hintaan 1185€ riippuen valitsemastasi pinnasta.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Oteo

Oteo

Sarjalle on ominaista puun luonnollinen kauneus. Toimitus alle kuukaudessa. Hintaesimerkki: Allaskaluste ja allas 65cm hintaan 1580€.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Pli

Pli

Muotoilupalkintoja voittanut upea Pli -sarja on luonnollista ja täydellistä harmoniaa sekä yksilöllisyyttä tuova kalustesarja. Pli-sarjassa on kolme erilaista muotovariaatiota (mm. lusikan muotoinen allas), useita kokoja ja värejä. Hintaesimerkki: Lusikkamallinen 120cm kaluste ja allas alkaen 2490€ riippuen valitsemastasi pinnasta.

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Sinea

Sinea 1.0 ja 2.0

Kalusteesta löytyy naisellista kaarevuutta. Aaltomainen kaluste kapenee valintasi mukaan oikealle tai vasemmalle. Sarjasta löytyy värivaihtoehtoja kiiltävänä, mattana tai puunsävyisenä. Useita kokoja ja värejä. Hintaesimerkki: Sinea kaluste ja allas koossa 91cm hintaan 2394€ riippuen valitsemastasi pinnasta. 

Selaa kuvastoa

 • Burgbad Yso

Yso

Ysossa on uutuutena ohut keraaminen allas. Leveämmissä malleissa (120-160cm) voit valita onko altaan paikka keskellä, oikealla tai vasemmalla. Hintaesimerkki: 89,5cm allaskaluste ja allas alkaen hintaan 2175€ riippuen valitsemastasi pinnasta. 

Selaa kuvastoa

Kame kylpyhuoneet

Skandinaavinen Kame kalustesarja on liettualaisen Raguvos Baldain tuotantoa. Raguvos Baldai on yksi Baltian maiden markkinajohtajia kylpyhuonekalustealalla. Jatkuva tuotekehittely, alan uusimpien trendien seuraaminen ja asiakkaiden toiveiden kuunteleminen, on toiminnan tärkeimmät ohjenuorat.

Kamen valikoimasta löytyy useita erilaisia kalusteyhdistelmiä, joiden avulla voit luoda oman kylpyhuoneesi helposti ja vaivattomasti. Allaskalusteeseen voit valintasi mukaan yhdistää erilaisia altaita (myös malja-altaita), tasoja, valopeilejä, peilikaappeja, seinä- ja sivukaappeja sekä lisävarusteita istumiseen, ripustamiseen tai säilytykseen. Huom! Kaikki kalusteisiin ja lisävarusteisiin kuuluvat sähkökomponentit, mukaan lukien polttimot, katkaisijat ja pistorasiat, ovat IP44-luokiteltuja.

Adagio

Rentoudu, rauhoitu ja nauti. Adagio on klassisen kaunis kalustesarja, jossa on miellyttävän kaunis mattapintainen kehysovi. Kalusteeseen on saatavilla useita allas- ja tasovaihtoehtoja. Kokeile rohkeasti erilaisia tyylejä ja värejä.

City

Vetimettömän City-sarjan muotoilu henkii modernia ja urbaania tunnelmaa. Tässä kylpyhuoneratkaisu esimerkiksi kaupunkimaiseen Loft-asuntoon. Kuvan ohut musta taso on nimeltään "Musta kuu".

Duet

Duet-sarja (syvyys 39cm) on suunnattu erityisesti tiloihin, joissa tilaa on rajallisesti. Kalusteeseen voit valita keraamisen tai mineraalivalualtaan.

Easy

Easy-sarja tarjoaa korkeampia allaskaluste- ja seinäkaappivaihtoehtoja, jotka rajallisen syvyytensä (35 tai 36cm) ansiosta jättävät kylpyhuoneeseen runsaasti liikkumatilaa. Kalusteeseen voit valita keraamisen tai mineraalivalualtaan.

Gama

Gama-sarjan allasvaihtoehdot ja elementit mahdollistavat useita erilaisia tilavia ja miellyttäviä kokonaisuuksia kylpyhuoneeseen. Yhdistä kalusteeseen peilikaappi LED-valolla tai elegantti valopeili, jossa on kosketuskytkin. Lisäsäilytystilaa tuovat seinä- ja sivukaapit ja kokonaisuutesi täydentyy mukavuutta ja helppoutta tuovilla lisävarusteilla, kuten esimerkiksi pleksilasista valmistetuilla pienesinelaatikoilla.

Terra

Vetimetön Terra-sarja on kaunis ja minimalistinen. Runsaan laatikkotilan ansiosta tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Kiiltävän valkoisen kalusteen saat vaihtoehtoisesti myös tasolla ja malja-altaalla.

Lisävarusteet

Lisää kylpyhuoneeseesi lisävarusteita; lokerikkoja, hyllyjä tai penkkejä. Esimerkiksi massiivipuisilla elementeillä tuot kylpyhuoneeseesi lämmintä tunnelmaa ja mukavuutta. Mallistosta löytyy myös muita lisävarustevaihtoehtoja; lisätietoja Kamen katalogista.

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad