Puu ja Marmori

Amazon -puulaatta

Luonto on aina ollut ehtymätön inspiraation lähde myös laatta-designissa. Mahonki ja Yesquero ovat erittäin hienoja Amazonin puita, niin hienoja, että ovat valitettavasti lähes kuolleet sukupuuttoon. AMAZON -sarja on kunnianosoitus sademetsille ja sen hienoille puille.

Place 2B -puulaatta

PLACE 2B - tahdotko Aspeniin vai Dubliniin? Aspen -laatta edustaa täydellistä eleganssia. Sen pinta on aivan kuninkaallisen super kiiltävä Lux+. Vai viihdytkö mielummin  Dublinin vanhoissa pubeissa? Dublin -laatan pinta on rustiikkinen, kuopille kulunut, vahva ja voimakas.

Cozy -puulaatta

COZY - Lämpimän, viihtyisän puun tunnelma, hienostuneita värejä. Aitous ja hienostuneisuus ja erittäin luonnollisia yksityiskohtia. Sarjan erikoisuutena on kolmion muotoiset laatat. Suunniteltu toimimaan yhdessä marmori ja kivilaatan kanssa. Leikittele ja yhdistele ja suunnittele itsellesi ainutlaatuinen seinä tai lattia.

Seaside -puulaatta

Laatan tunnelma tuo mieleen kuluneet ajopuut. Beach house hiekkaisella merenrannalla. Kevyt, lämmin kesätuuli puhaltaa, vaaleat ikkunaverhot heiluvat tuulessa. SEASIDE -puuhun on myös kaiverrettu aarrekartta.

Empire -marmorilaatta

Italialaiset ovat aina rakastaneet marmoria ja sen monimuotoisuutta. Nyt tekniikan kehittyessä on marmorin olemus saatu vietyä keraamiseen laattaan. Tuloksena on tuote, joka näyttää marmorilta, mutta on yhtä helppohoitoinen kuin laatta. EMPIRE -sarja vie sinut haluamaasi tunnelmaan. Maalaismaisemaan, luksushotelliin.

Supreme -marmorilaatta

SUPREME -sarja leikittelee rohkeasti eri muodoilla ja pinnoilla. Marmori sopii täydellisesti Hexagone muotoon, erilaisia kolmionmuotoisia laattoja yhdistämällä pystyy luomaan vaikka lattiaan ihan oma kuvion. Satiinimaista, patinoitua kulunutta hennosti kiiltävää pintaa ja todella kiiltävä Lux + 

i Marmi -marmorilaatta

Marmorin sävyjä ja kuoseja on runsaasti, tässä kuvassa vain muutama perinteisempi. Aivan pieniä laattoja tästä sarjasta ei löydy, mutta sitäkin suurempia. Käy kurkkaamassa I MARMI.

Thrill -marmorilaatta

Suomalasten sydämiin ja koteihin on tämä THRILL -laattasarja löytänyt tiensä. Sen luonnonläheiset värisävyt ja hienostut pintakuviointi tuo sopivalla tavalla luksusta suomalaisiin koteihin. Olohuoneisiin, spa-osastoihin, kesämökille.

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad