Kivi ja betonilaatta

Dolomiti -kivilaatta

Dolomiitit ovat ainutlaatuinen vuoristoalue Koillis-Italiassa. Ne lasketaan kuuluvaksi osaksi Alppeja ja Etelä-Tirolia. Vuoristo on muodostunut normaalista kalkkikivestä poiketen punertavasta, osittain vulkaanisesta kivestä, jota kutsutaan dolomiittikiveksi. Josta tämä DOLOMITI -sarja on saanut inspiraationsa. Sarjassa on neljä eri sävyä ja neljä eri pintaa - kiiltävä, tasainen, rouhea sekä ulos sopiva.

Storm -kivilaatta

Kivimäisiin laattoihin lukeutuva STORM on kuitenkin saanut vaikutteita erilaisista voimakkaista luonnonilmiöistä. Hiekkamyrsky, suola-aavikko, sakea sumu ja pimenevä ilta. Sarja on tyylikäs, mutta luonteikas. Hienovarainen, mutta monimutkainen.Luonnonilmiöiden esteettinen kauneus on hienovaraisesti tuotu esille nykyaikaisen keraamisen teknologian avulla.
Sisätiloista ulos - käytännöllistä ja helppohoitoista tyylikkyyttä.

Blue Evolution -kivilaatta

Klassisen ja perinteisen kivilaatan paluu - BLUE EVOLUTION. Kolme eri siniharmaata sävyä, luonnollisen kivimäinen pinta. Sisältä ulos "samalla laatalla",  tosin ulkolaatan vahvuus 20 mm. Sarjasta löytyy myös italiaisten suosima Burratto -laatta, röpelöreunainen 20x20 laatta rustiikkiseen tunnelmaan.

High Line -kivilaatta

Kaikuja menneisyydestään, 1930-luvun New Yorkista, on tuotu takaisin nykyaikaan 
HIGH LINE -mallistossa. Vanhojen kivien kulunut kauneus on uudistunut tässä tyylikkäässä, hieman epätavallisessa keraamisessa laatassa. Sarjan erilaiset värivaihtoehdot tuovat vanhaa urbaania tunnelmaan mihin tahansa sisätilaan. Mattapintaisena tai kiiltävänä. Tässä sarjassa on extrana koot 20x120 ja 10x30.

Urban concrete -betonilaatta

URBAN CONCRETE -sarjan maanläheiset sävyt tuo hillityn tyylikästä urbaanisuutta kotiin. Laatan betonimaisella pinnalla sävyerot ovat pehmeät, kuin valon ja varjon leikkiä. 

Backstage -betonilaatta

Karu, raju, raffi. Kulunut. Elämää nähnyt. BACKSTAGE - bändin takahuone. Kuitenkin yksi laatan perinteinen muoto istuu tähän pintaan häkellyttävän hyvin. Hexagone.

Agora -betonilaatta

Tämä sarja on kuin luotu Loft -asuntoihin. Syvät sävyt, laatan pinnassa luonnollisesti elävät sävyvaihtelut. Mattapintaisen rinnalla myös kiiltävä. Sopiva kontrasti tyylikkyyttä ja rouheutta. AGORA -sarjaan sopii täydellisesti suihkut ja hanat raaka messinkiä, kuparia, mustaa kromia.

Concrea -betonilaatta

CONCREA -sarja on saanut innostuksensa nykyaikaisesta arkkitehtuurista ja muotoilusta, ja näissä käytettäistä materiaaleista. Sementistä ja betonista. Hillityt värisävyt sopivat tyylipuhtaaseen suomalaiseen kotiin. Pinta vaihtoehtoina perinteinen matta, kulunut patinoitunut, satiininpehmeä tai erittäin kiiltävä pinta.

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad