Kame kylpyhuoneet

Skandinaavinen Kame kalustesarja on liettualaisen Raguvos Baldain tuotantoa. Raguvos Baldai on yksi Baltian maiden markkinajohtajia kylpyhuonekalustealalla. Jatkuva tuotekehittely, alan uusimpien trendien seuraaminen ja asiakkaiden toiveiden kuunteleminen, on toiminnan tärkeimmät ohjenuorat.

Kamen valikoimasta löytyy useita erilaisia kalusteyhdistelmiä, joiden avulla voit luoda oman kylpyhuoneesi helposti ja vaivattomasti. Allaskalusteeseen voit valintasi mukaan yhdistää erilaisia altaita (myös malja-altaita), tasoja, valopeilejä, peilikaappeja, seinä- ja sivukaappeja sekä lisävarusteita istumiseen, ripustamiseen tai säilytykseen. Huom! Kaikki kalusteisiin ja lisävarusteisiin kuuluvat sähkökomponentit, mukaan lukien polttimot, katkaisijat ja pistorasiat, ovat IP44-luokiteltuja.

Adagio

Rentoudu, rauhoitu ja nauti. Adagio on klassisen kaunis kalustesarja, jossa on miellyttävän kaunis mattapintainen kehysovi. Kalusteeseen on saatavilla useita allas- ja tasovaihtoehtoja. Kokeile rohkeasti erilaisia tyylejä ja värejä.

City

Vetimettömän City-sarjan muotoilu henkii modernia ja urbaania tunnelmaa. Tässä kylpyhuoneratkaisu esimerkiksi kaupunkimaiseen Loft-asuntoon. Kuvan ohut musta taso on nimeltään "Musta kuu".

Duet

Duet-sarja (syvyys 39cm) on suunnattu erityisesti tiloihin, joissa tilaa on rajallisesti. Kalusteeseen voit valita keraamisen tai mineraalivalualtaan.

Easy

Easy-sarja tarjoaa korkeampia allaskaluste- ja seinäkaappivaihtoehtoja, jotka rajallisen syvyytensä (35 tai 36cm) ansiosta jättävät kylpyhuoneeseen runsaasti liikkumatilaa. Kalusteeseen voit valita keraamisen tai mineraalivalualtaan.

Gama

Gama-sarjan allasvaihtoehdot ja elementit mahdollistavat useita erilaisia tilavia ja miellyttäviä kokonaisuuksia kylpyhuoneeseen. Yhdistä kalusteeseen peilikaappi LED-valolla tai elegantti valopeili, jossa on kosketuskytkin. Lisäsäilytystilaa tuovat seinä- ja sivukaapit ja kokonaisuutesi täydentyy mukavuutta ja helppoutta tuovilla lisävarusteilla, kuten esimerkiksi pleksilasista valmistetuilla pienesinelaatikoilla.

Terra

Vetimetön Terra-sarja on kaunis ja minimalistinen. Runsaan laatikkotilan ansiosta tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Kiiltävän valkoisen kalusteen saat vaihtoehtoisesti myös tasolla ja malja-altaalla.

Lisävarusteet

Lisää kylpyhuoneeseesi lisävarusteita; lokerikkoja, hyllyjä tai penkkejä. Esimerkiksi massiivipuisilla elementeillä tuot kylpyhuoneeseesi lämmintä tunnelmaa ja mukavuutta. Mallistosta löytyy myös muita lisävarustevaihtoehtoja; lisätietoja Kamen katalogista.

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad