Design-laatat ja ExtraOrdinarysize

Pietra Lavica -designlaatta

Pietra Lavica -laattasarja on saanut inspiraationsa tulivuoren purkauksesta, valuvasta, hehkuvasta laavasta. Pintastrukruuri vaihtelee sileästä mattapinnasta kimaltelevaan rosoisuuteen. PIETRA LAVICA on palkittu vuoden 2013 lattialaattana. 

Icon -designlaatta

"Henkilökunnan suosikki" ON upea ICON -sarja. Siinä on vähän puuta. Siinä on vähän kiveä. Siinä on sitä jotain. Syvyyttä. Kauneutta. Luonnollisuutta.

Fusion -designlaatta

Kimallusta, kiiltoa, säpinää ja säihkettä. Sitä kaikkea löytyy FUSION -sarjasta. Mallisto tuli markkinoille jo vuonna 2009, mutta on edelleen glitteristä pitävien kestosuosikki. Ja onhan tämäkin sarja palkittu vuoden lattialaattana. 

5th Avenue -designlaatta

5th Avenue vie meidät nimensä mukaisesti New Yorkiin ja sen muotikaduille ja Catwalkeille. Sillä erotuksella, ettei tämä laattasarja mene hetkessä muodista pois.

iMarmi ExtraOrdinarySize

Lafabbrican laattamallisto on kasvattanut myös kokojaan. Suurin koko on jo 320x160. Onneksi löytyy kuitenkin vielä kokoa 60x60. Ja kaikkea tältä väliltä. iMarmi -sarjassa upeita erilaisia marmoreita.

Aesthetica ExtraOrdinarySize

Lafabbrican laattamallisto on kasvattanut myös kokojaan. Suurin koko on jo 320x160. Onneksi löytyy kuitenkin vielä kokoa 60x60. Ja kaikkea tältä väliltä. Aeshetica -sarja tyylikästä Onicea.

Skyline ExtraOrdinarySize

Lafabbrican laattamallisto on kasvattanut myös kokojaan. Suurin koko on jo 320x160. Onneksi löytyy kuitenkin vielä kokoa 60x60. Ja kaikkea tältä väliltä. Skyline -sarja modernia betonia.

Contemporanei ExtraOrdinarySize

Lafabbrican laattamallisto on kasvattanut myös kokojaan. Suurin koko on jo 320x160. Onneksi löytyy kuitenkin vielä kokoa 60x60. Ja kaikkea tältä väliltä. Contemporanei-sarjassa myös mustaa ja valkoista

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad