Burgbad kylpyhuoneet

Burgbadin kylpyhuonekalusteissa yhdistyvät korkealaatuinen muotoilu, laatu, toimivuus, kestävyys ja luotettavuus, jotka juontavat juurensa laadukkaista materiaaleista, niiden äärimmäisen taitavasta käsittelytaidosta ja viimeistelyn tarkkuudesta. Nämä ominaisuudet ovat tuoneet Burgbadille lukuisia kansainvälisesti tunnettuja design- ja laatupalkintoja.

Pesualtaissa ja kylpyammeissa käytetään useimmiten mineraalivalua. Materiaali täyttää suunnittelijoiden tiukat muovautumisvaatimukset, näyttää hienostuneelta, tuntuu sileältä ja lämpöiseltä koskettaa. Sarjoista löytyy laaja valikoima erilaisia valopeilejä ja peilikaappeja; esimerkiksi seinän sisään upotettava peilikaappi Led-valolla sekä korkeita kaappeja, joissa syvyys on vain 15cm.

burgbad.com

 • Burgbad Mya

Mya

Puuta ja nahkaa. Mya -sarja yhdistää nämä luonnonmateriaalit täydellisesti yhteen. Valitse tumma tai vaalea tammi, nahka on hunajan ruskeaa. Yhdistä kokonaisuuteen pyöreä peili, kattovalaisimet, pyyheteline, penkki, pyykkikori.
Lue lisää Myasta

 • Burgbad Pli

Pli

Muotoilun helmiä kylpyhuoneiden sarjassa. Pli -sarjan altaat ovat aivan omaa luokkaansa. Veistoksellisia. Linjakkaita. Tyylipuhtaita. Nämä altaat on yksinkertaisesti nähtävä.
Lue lisää Pli -sarjasta. 

 • Burgbad Diva

Diva

Supernaisellinen Diva! Burgbadin klassikko Diva on päivitetty tähän päivään. Nahkainen vedin, mahongin punaista tammea, eri kokoisia pyöreitä peilejä, nahkaista istuinta. Tyylikästä luksusta.
Lue lisää Diva -sarjasta.

 • Burgbad Coco

Coco

Eleettömän yksinkertainen silti tyylikäs. Coco -sarjan allas on pyöreä, kalusteen saa mustilla metallijaloilla, tai ilman jalkoja. Pyöreä peili tai peilikaappi täydentää kokonaisuutta. Tutustumisen arvoinen, palkittu sarja.
Lue lisää Coco-sarjasta.

 • Burgbad Bel

Bel

Klassinen ja selkeälinjainen mallisto. Sarjassa on useita kaappivaihtoehtoja, joilla voit luoda täysin yksilöllisen kylpyhuoneen. Altaan saa keraamisena, mineraalivaluna tai lasisena.Todella runsaasti värivaihtoehtoja.
Lue lisää Bel-sarjasta

 • Burgbad Junit

Junit

Trendikkäässä Junit sarjassa on mukavasti yhdistetty kalusteeseen mustaa kehikkoa. Voit valita myös suorakaiteen muotoisen malja-altaan. Sarjan toimitusaika on vain noin 3 viikkoa!
Lue lisää Junit -sarjasta.

 • Burgbad Yumo

Yumo

Valaistu kaluste on tämän päivän juttu. Yumossa Led-valo valaisee laatikon, etulevynä savulasia, joka päästää valon kauniisti läpi. Tosin kalusteen voi tilata myös ilman valoa ja savulasia. Sarjassa on myös todella pieni kaluste, syvyys vain 265 ja leveys 505 mm - allastason alla valmiina wc-paperiteline ja pyyhekoukku!
Lue lisää Yumosta.

 • Burgbad Sinea 2.0

Sinea 1.0 ja 2.0

Aaltomainen kaluste kapenee valintasi mukaan oikealle tai vasemmalle. Sinea 1.0 on kaunis vetimetön malli. Sen pikkusisar Sinea 2.0. on myuodoltaan pyöreämpi ja siihen saa tehostevetimen hohtavissa metallin sävyissä. Ja valot. Kannattaa tutustua.
Lue lisää Sineasta.

 • Burgbad Crono

Crono

Crono -sarja muuntautuu moneksi. Sarjasta löytyy myös malja-altaita sekä tasoja lasisena, lakattuna ja eri väreissä. Valitsemastasi altaasta riippuen Crono on jykevän miehekäs tai romanttisen naisellinen.
Lue lisää Cronosta.

 • Burgbad Iveo

Iveo

Iveo -sarjassa on kaikki tarvittava, paljon säilytystilaa, valotehosteita, useita kokoja ja avointa säilytystilaa. Kaluste on normaalia korkeampi, 70 cm. Kalusteen saat alle kuukauden toimitusajalla. 
Lue lisää Iveosta

 • Burgbad Cala

Cala 1.0 ja 2.0

Cala -sarjassa on pehmeää muotoilua ja ergonomisesti kaareutuva muoto. Muotoilu antaa lisää jalkatilaa. Sarjasta löytyy myös harvinaisempi koko 90cm, jossa allas on joko vasemmalla tai oikealla puolella.
Lue lisää Calasta

 • Burgbad Orell

Orell

Orell -sarjan viehätys piilee vetimien metallinhohtoisissa väreissä sekä huolella suunnitteluissa kuperissa muodoissa. Seinäkaappiin ja peilikaappiin saa myös avohyllyjä ja lisävaloja.
Lue lisää Orell -sarjasta. 

 • Burgbad Yso

Yso

Yson vakiona on ohut keraaminen allas, altaan ja kalusteen välissä metalliset tehosteet. Kalusteeseen saa myös valmiiksi integroidut pyyhetangot. Kaluste ja allas joko kaareva tai suora. Pinta lakattu tai aito puuviilu.
Lue lisää Yso -sarjasta. 

 • Burgbad Oteo

Oteo

Oteoon kuuluu iso keraaminen allas, jonka ansiosta kaluste vaihuttaa hyvin jykevältä. Väreinä kiiltävä valkoinen, harmaa tai musta. Tai sitten hyvin rouheat puun sävyt. Toimitus alle kuukaudessa.
Lue lisää Oteosta. 

 • Burgbad Essento

Essento

Tässä sarjassa korostuvat minimalistinen muotoilu ja toiminnallisuus. Kalusteessa on ohut keraaminen allas. Kalusteen toimitusaika on alle kuukauden. 
Lue lisää Essentosta. 

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad