Suunnittelu

VARAA NYT AIKA KYLPYHUONESUUNNITTELUUN! 

Etsimme sinun tyyliisi sopivat tuotteet, kylpyhuonekalusteet, laatat, suihkut… Piirrämme 3D-kuvat ja laskemme kokonaistarjouksen.  Kysy meiltä lisää ja varaa aika suunnitteluun!

Meillä kylpyhuonesuunnittelun lähtökohtana on asiakkaan kaipaama tunnelma. Tarjoammekin yksilöllistä palvelua ja ainutlaatuisia tuotteita. Juuri Sinun kylpyhuonettasi ajatellen. Kylpytilan tarkkaan harkittu ja mietitty toimivuus ja sopusuhtaisuus yhdistettynä erilaisiin väri-, materiaali- ja pintavaihtoehtoihin auttavat oikean tunnelman luomisessa. 

Suunnittelutyö aloitetaan henkilökohtaisella tapaamisella myymälässämme, jossa käydään läpi pohjapiirros ja asiakkaan toiveet. Suunnittelumme sisältää laatta- ja kalustevalinnat mallistostamme. LVI- ja rakennesuunnittelua emme tee. Seuraavassa tapaamisessa suunnitelma esitetään asiakkaalle 3D-kuvineen.

Henkilökohtainen neuvonta

Suunnittelutyön vaihtoehtona tarjoamme asiakkaille myös henkilökohtaista neuvontaa. Etsimme kanssasi sinun tyyliisi sopivia tuotteita ja annamme vinkkejä esimerkiksi eri laattojen yhdistelyyn. Ota pohjapiirros mukaan, ja tule ilmaiseen neuvontapalveluun!

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad