Suihkut ja hanat

Tapwell - Korkeaa laatua ja luovaa muotoilua edulliseen hintaan.
Tuotteet valmistetaan Pohjois-Italiassa, joka on yksi maailman kärkimaista tekniikan, materiaalien ja muotoilun suhteen. Tapwellin ruotsalaisen rakennus- ja vakuutusnormiston sekä valmistus- menetelmien tuntemus sekä Suomalaisen VTT:n hyväksyntä  – voi tuloksena olla vain: Korkeaa laatua ja luovaa muotoilua edulliseen hintaan.

Takuu - Takuuaika Tapwell tuotteille on kaksi vuotta tuotteen todistettavasta ostopäivästä. Takuu koskee tuotteiden materiaali- ja valmistusvirhettä.Takuu ei koske tuotetta, joka on asennettu virheellisesti, sen käsittelystä tai käytöstä johtuvia vaurioita, esimerkiksi putkistonhuuhtelun suorittamatta jättämisen aiheuttamia ongelmia tai veden epäpuhtauksien aiheuttamia vaurioita.

Laaduntarkkailu - Jokainen Tapwell -hana käy läpi tiukan laaduntarkastuksen jossa tuote koeponnistetaan ja testataan perusteellisesti ennen kuin lähetetään tehtaalta eteenpäin. Normaaleissa käyttöolosuhteissa hana toimii vähintään 5 vuotta ilman huoltotoimenpiteitä.

Hoito-ohje - Puhdista tuote pehmeällä liinalla ja lämpimällä vedellä. Pinnat eivät kestä perus, happamia-, kalkkia poistavia tai hankaavia puhdistusaineita. Messinki on materiaali, johon ajan myötä saadaan kaunis patina, mutta voidaan kiillottaa messingin-ja kuparinkiillotusaineella kirkkaaksi. Kupari ja Grottesco (raakamessinki) pintoja ei tule kiillottaa. Muut pinnat säilyttävät kiiltonsa.
Hunajakullassa, Rosekullassa ja Valkokullassa on 2—3% aitoa kultaa, joka luo aivan omanlaisensa kiillon. Kalkinpoisto - Vesisuuttimen ja käsisuihkun siivilän kalkinpoisto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin upottamalla osat etikkaliuokseen pariksi tunniksi

Tekniset tiedot
Kylmävesi min +5°C max +25°C
Lämminvesi min +50°C max +80°C
Käyttöpaine 50—1000 kPa
Koepaine maksimi max 1 600 kPa

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad