Ammattilaisille

Arkkitehdit ja suunnittelijat

Spalife on vielä uusi tuttavuus monille arkkitehdeille ja suunnittelijoille. Haluamme tuoda markkinoille vaihtoehtoja, sekä laatoissa että kylpyhuonekalusteissa. Ehkä jotain rohkeaa, ylellistä, erilaista. Laadukkaat tuotteet sopivat niin yksityiskoteihin kuin julkisiin tiloihinkin. Spalife on kivijalkamyymälä, joka perustettiin yksityisasiakkaita varten. Taustalla on kuitenkin Uudenmaan PR-Lattiat, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1987.

Kylpyhuonekalusteissa uskomme Burgbadin designiin, laatuun ja toimivuuteen. Suora yhteys tehtaalle, oma maahantuontimme, takaa varman toimituksen ja luotettavan palvelun. 

Laattamaailmamme koostuu italialaisista laatoista. Laatu- ja tyylitietoisen valinta on useimmiten La Fabbrica. Sen uutuudet hurmaavat, sen perusmallisto kestää aikaa. Käy kurkkaamassa La Fabbrican Facebook -sivulla toteutuneiden kohteiden kuvia http://www.lafabbrica.it/en/projects/

La fabbrica on nyt lanseerannut myös laajan tapettimalliston!

Voit varata meiltä neuvottelutilan. Palaveri asiakkaan kanssa sujuu mukavasti tuotteiden äärellä. Me autamme oikeiden tuotteiden etsimisessä ja tarjoamme kahvit. Showroom Vantaalla.

Ota yhteyttä!
Spalife 050 433 6229 

Rej Design

Tapwell

Ariana

Colori

RB Bathroom

Burgbad